Mindful på jobbet 
För dig som vill få insikt i vad medvetet närvaro innebär för dina affärer och ditt ledarskap. Studier visar t.ex. att du på några få veckor kan öka din koncentration och ditt fokus. Du skapar mer plats inom dig för ökad kreativitet och strategiskt tänkande. Och du blir mer närvarande och empatisk.

Mindful Business
Mindful Leadership ett modernt sätt att leda!

Att vara närvarande i ditt ledarskap
I vår digitaliserade kultur med informationsöverflöd, fulltecknade agendor är kraven enorma. För att orka ta rätt beslut kan pausen mellan inkommande information och utgående reaktionen vara skillnaden mellan ett bra och ett dåligt beslut! Vikten av att skapa fokus och vara närvarande i en dialog med våra kollegor skapar förtroende och passion. Sist men inte minst att ge utrymme för innovation och att vara kreativ är idag ett måste för att få våra företag att växa.

Att träna sinnet
Övning ger färdighet, något vi praktiserar när vi vill bli bättre eller vill lära oss något nytt. Vi går kurser där vi fördjupar vår kompetens för att bli konkurrenskraftiga. Och vi vet att om vi vill ha en stark och snabb kropp så behöver den fysiskt träning. Idag vet vi att vi kan stärka och träna vår hjärna och vårt sinne för mer fokus, kreativitet och närvaro och samma principer gäller här, mer övning ger fler färdigheter!

Mindful Business Jane Skullman
Mer om Jane Skullman hittar du på LinkedIn

Bakom Mindful Business
Grundare av Mindful Business är Jane Skullman som har flera års erfarenhet från olika ledande befattningar inom näringslivet. Hon känner väl till kraven på innovation, tillväxt och att alltid ligga steget före. Hon har gjort sig känd för att vara kreativ och orädd vilket är en av orsakerna till att hon 2012 vann priset som årets affärschef på IDG. Och hon har en MBA i ledarskap och organization. Just nu fördjupar hon sig i Agila ledarskapsmetoder och även U-teori av Otto Scharmer.

Förutom att skapa affärer så har mindfulness och mental träning varit en stor del av hennes liv då hon började meditera redan när hon var 14 år. Mental träning blev ett intresse när hon fick sitt första säljjobb 1998. Hon har utbildat sig till mindfulnessinstruktör via mindfulnesgruppen och fördjupat sin kompetens på Institute for mindful leadership.

Hon har bland annat föreläst för Hyper Island, Ericsson, Dell, Roche, Net Enterteinment, Norstedts Juridik, nätverket WIP – Womans IT Proffesionals, Vår Gårds Meeting Academy och på webbdagarna. Några röster och referenser om Jane hittar du här!

3 reaktioner på ”Mindful på jobbet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s