Varför Mindfulness
Det finns många utmaningar med en digitaliserad kultur där vi får information allt snabbare och där en fulltecknad kalender snarare är regel än ett undantag. Vi stressar hela tiden framåt till nästa aktivitet och vi glömmer att vara i det ögonblick som precis händer. Många av oss tar beslut under press och ibland med autopiloten inkopplad för att vi redan är på jakt efter nästa måste. Att träna mindfulness och att vara medveten skapar utrymme för fokus, kreativitet och närvaro vilket gör att vi kan ta beslut som är grundade både i oss själva och den information som finns tillgänglig.

Vad är Mindfulness
Innebörden av mindfulness förklaras med att vara medvetet närvarande i det ögonblick som är utan att vi lägger någon värdering på ögonblickets innehåll. Men då mindfulness är ett tillstånd och en egenskap som du odlar förklaras det enklast genom att upplevas.

Vad är Mindful Business
När du på jobbet kan använda medveten närvaro som ett verktyg för att få dig själv och ditt företag att växa. Du får ett tydligare och uppskattat ledarskap gentemot dig själv och dina kollegor. Du har hittat ditt eget fokus och din egen kreativitet utan att generera mer stress eller prestationsångest. Som ledare är du mer i kontakt och vet du när dina medarbetare är öppna och fokuserade för mer stimulans och när de inte längre är mottagliga för ny information utan istället närmar sig sin gräns för stress och med det blir ineffektiva.

Varför Mindful Business
Mindful Business erbjuder olika tjänster inom mindfulnessträning som speciellt belyser de egenskaper som förknippas med ett uppskattat ledarskap. Syftet med övningarna är att i vardagen kunna öka vårt fokus, ge mer plats för vår kreativitet och öka vår närvaro. Och när vi ger utrymme för för mer fokus, kreativitet och närvaro så mår både vår affärer, kollegor och vi själva bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s