Att träna hjärnan och sinnet för att få tillgång till mer fokus, kreativitet och närvaro är en riskfri investering som garanterat ger dig avkastning. Mindful Business har utvecklat ett affärs- och ledarskapsprogram där vi använder mindfulness och meditation som grundstenar för att öka din prestation. Är du ännu inte redo för ett helt träningsprogram så kan en inspirerande workshop vara ett första steg.

Mindful Business individuellt träningsprogram för ledare
Mindful Business individuellt träningsprogram för ledare är skapat med syfte att öka deltagarens fokus, kreativitet och närvaro. Med ökat fokus får deltagaren tillgång till sin kapacitet att prestera fullt ut. Hon ökar sin förmåga att lyssna till sig själv och sin omgivning. Med ökad kreativitet hittar vi nya vägar att lösa utmaningar och skapa innovation. Och med ökad närvaro rustar vi oss för att stanna kvar i svåra situationer där vi kan ta in vår omgivnings alla nyanser. Vi kan på så sätt ta bättre beslut som är förankrade i det som verkligen händer.

Träningsprogrammet sträcker sig över åtta veckor med mötes avstämningar varje vecka. I början av programmet sätter vi ett individuellt mål som vi sedan följer upp längs resans väg. Läs mer här!

Mindful Business träningsprogram för grupper
Mindful Business träningsprogram för grupper är tänkt för projektgrupper, grupper som slås samman med olika arbetskulturer eller grupper med stor mångfald. Här är syftet att öka samarbetsförmågan, förståelse för de andra i gruppen och förståelse för sig själv. Programmet tar åtta veckor att genomföra och sker i tre olika faser. Under den första fasen tittar vi på vem jag är i gruppen, den andra fasen så riktar vi uppmärksamheten på den andra och gruppen som helhet och i den tredje fasen tittar vi på interagerande mellan jag, den andra och gruppen.

Föreläsningar om Mindfulness som får ditt företag att växa.
Mindful Business workshop och föreläsningar. En föreläsning innehåller teori, underbyggande forskning och  praktisk övande. Deltagarna ska kunna ta med sig innehållet till den egna vardagen och börja praktisera direkt. Mindful Business arrangerar även heldags workshops för ledningsgrupper eller nyckel medarbetar där vi tillsammans sätter agenda och syfte. Läs mer här!

Vem har nytta av tjänster från Mindful Business?
Alla kan ha nytta av att bli mer medvetet närvarande. Mindful Business kan t.ex. göra dig mer fokuserad, och då få ut maximal energi då du behöver topp-prestera. Du får tillgång till dig själv och din kreativitet. Du får bättre kännedom om din kropp, din andning och dina (o)vanor, vilket i sin tur hjälper dig till bättre sömn och om du vill hälsosamma vanor.

Sammanställning av svenska och utländska studier  under 8 – 10 veckor.
• Nästan 70% sa att träningen hade en positiv effekt på deras förmåga att tänka strategiskt.
• 80% upplevde en klar förbättring av sin förmåga att ta beslut med större klarhet.
• 93% uppgav att träningen hade en positiv effekt på deras förmåga att skapa utrymme för kreativitet.
• 89% så att de hade ökat sin förmåga att både lyssna till sig själv och till andra.
• Från 34% till 74% sa sig ha tagit kontroll över sin uppmärksamhet.
• Aktivt deltagande under konferenser ökade från 31% till 75%.

Boka och mer information
För att boka och mer information om föreläsningar och kurser i mindfulness. Maila info (@) mindfulbusiness.nu eller fyll i nedan formulär så återkommer jag till dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s