Stressa mindre och få mer gjort – en workshop om mindfulness på jobbet

Varför du ska komma:
Du gör något bra för både dig och för världen. Under kvällen får du lära dig hur du kan stressa mindre och bli mer mindful på jobbet! Samtidigt hjälper du Läkare utan gränsers då kvällens intäkter går till deras arbete.

Mindful Leadership
Stressa mindre och få mer gjort

Om kvällen:
Stressen ökar på våra arbeten vilket går ut över både vår hälsa men även arbetsglädje och vår produktivitet. Workshopen är ett smakprov på hur du kan använda medveten närvaro i din arbetsvardag med små enkla knep och ändrat tankesätt. Under kvällen får du verktyg baserat på mindfulness som minskar din stress, ökar fokus, ökar din närvaro och med det arbetsglädjen.

Föreläsningen innehåller teori, underbyggande forskning och övningar. Du som deltagare ska kunna ta med dig innehållet till din egna arbetsvardag och börja praktisera direkt.

Praktiska detaljer:
Boka din plats genom att skicka ett mail till info@mindfulbusiness.nu – Totalt finns det 30 platser.

Vi börjar kl 18:00 den 10 sept och håller på i ca 1,5 timma.
Adress: Coachuset på Luntmakargatan 52

Kostnad för workshopen är från 100:- och därefter valfritt utefter vad du vill ge till Läkare utan gränser. Alla kostnader och intäkter kommer att redovisas öppet under kvällen så att du vet att dina pengar kommer till Läkare utan gränser.

I priset ingår workshopen, kaffe eller te samt frukt. Alla intäkter som kommer in, minus kostnad för lokal, te/kaffe och frukt går till Läkare utan gränser

Om Jane Skullman som håller i kvällens workshop:
Jane Skullman har praktiserat mindfulness och meditation sen hon var 14 år och är utbildad mindfulness instruktör. Under flera år har hon varit verksam inom näringslivet som både Mindful Business Jane Skullmanaffärsutvecklare och ledare. Under den tiden har hon lärt sig vikten att hitta balans mellan att göra och att låta hjärnan vila för optimala resultat och god hälsa. Det är den erfarenheten som Jane förmedlar på sina föreläsningar och workshops.

Jane har hållit föreläsningar och workshops för företag som Net Ent, IDG, Norstedts Juridik, Womans IT-proffesionals och på webbdagarna. Hon skriver även om mindfulness i tidningen it-kanalen. Läs vad företag och grupper har sagt här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s