Mindful Business deltar på livsstilsmässan Allt för hälsan.

Mindful Business deltar på Allt för hälsan.
Mindful Business deltar på Allt för hälsan.

Den 6 – 9 november är det dags för livsstilsmässan Allt för hälsan. Mässan skriver att det är den årlig mötes- och marknadsplats för 30 000 personer som är inbitna och nyblivna anhängare av en hälsosam livsstil. Så oavsett om du ännu inte har börjat och bara är nyfiken eller har djup kunskap om hälsa så kom och nätverka, inspireras och fyll på med ny energi i novembermörkret.

I samarbete med tidningen, Yoga för dig kommer Mindful Business finns på plats i Yoga för dig´s monter och på yogascenen. Se nedan för tider och ämne för föreläsningar och prova-på-pass. Biljett köper du på Allt för hälsan´s hemsida, där du även hittar mer information om övriga aktiviteter.

Mindfulness och det personliga ledarskapet
– tors 6 nov 14:30 och lör 8 nov kl 14:00 på yogascenen.
Idag har mindfulness blivit ett naturligt inslag hos många företag och ledare, t.ex. Google som inte bara erbjuder mindfulness till sina anställda utan har även startat en ledarskapsutbildning som är öppen för alla. Kända entreprenörer och ledare som Jeff Weiner från LinkedIn och Arianna Huffington från Huffington Post använder mindfulness som ett sätt att behålla hälsan och öka den egna prestationen utan att tappa fokus, medkänsla eller närvaro. Jane Skullman VD på Mindful Business kommer att berätta om både svenska och utländska ledare hur de använder sig av mindfulness och du får även med dig tips hur du kan förbättra ditt personliga ledarskap.

 

Meningsfulla möten
– fre 7 nov 14:30 och sön9 nov kl 14:00 på yogascenen.
För att ett möte ska vara effektivt och ge mening så behöver vi också vara närvarande. Närvarande för att kunna fokusera, reflektera och komma fram till medvetna slutsatser som tar mötets syfte framåt. Mindfulness kan hjälpa oss att bli både mer fokuserade och närvarande under våra möten vilket kan innebära både kortare och färre möten. Men framförallt blir våra möten mer meningsfulla och ger bättre resultat. Jane Skullman VD på Mindful Business guidar hur du går från tidsödande möten till meningsfulla möten med hjälp av medveten närvaro.

 

Prova-på, ge rum för kreativitet och innovation.
– tors 6 nov kl 15:30, fre 7 nov kl 16:30, lör 8 nov kl 16:30 och sön 9 nov kl 11:30i yoga gläntan
Vi är alla kreativa, utmaningen är ett ge tid för kreativiteten och innovationen i vår vardag. Att komma ur våra rutiner där vi kan höja blicken och ta in nya impulser och idéer. Att hitta en plats och ett tillstånd där vi kan ge utrymme för något nytt att blomma. Med hjälp av reflektion och mindfulnessövningar tar vi oss till en plats där vi kan ge rum för kreativitet och innovation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s